Streetstar

Idag blir det STREETSTAR!! =) Jag ska gå med en killkompis och det kommer bli grymt. Vi älskar dans båda två. Måste därför se till att få lite saker gjort innan vi drar iväg, jag ska hitta kläder att ha på mig, fixa håret och göra lite läxor. Det blir en helkul kväll =)

Puss <3

Dans dans dans

Idag hade vi friluftsdag.. man kunde välja bland klättring, skidoåkning, rida häst, curling, vintervandring mm. Och jag valde såklart dans =) Det var lite komiskt för i början så strulade det lite med vem skulle hålla i lektionen, eventuellt skulle det vara jag. Men de tog fel så en annan tjej höll i den, och hon skulle ha samma stil som jag skulle haft. Först trodde jag nästan att de skrivit fel och skribit det jag skulle ha harft. Men så var det inte utan hon skule ha feminine vibe =) Så fort det hela startade så blev allt mer och mer komiskt, för hon körde samma uppvärmning som jag brukar med min lärare.. Sen när vi skulle köra själva koreografin så märkte jag att jag redan gjort den förut! haha, vi har samma lärare =P men vi går i olika grupper och nivåer^^ lite kul!

Ikväll blir det också dans, då ska jag ta en commersial hiphop klass =) kommer köra lite varannan där eftersom feminine vibe går samma tid på torsdagar. Och då kommer jag även att träffa den här tjejen. Nu är det dags för ig att börja plugga lite innan jag sa dra in till stan med mamma.

Puss & Kram

lugn eftermiddag

Idag blir det en lugn eftermiddag för mig, jag ska bara läsa i eng-boken tills den tar slut, har kanske 80sidor kvar, så det lär ta hela eftermidagen. Hoppas jag hinner se topmodel också, beror på hur lång tid det tar att läsa, den ska ju vara utläst tills imorn. Har inte så mycket att skriva idag så det blir ett kort inglägg.

Ha det bra!

Nya fönster här hemma

Idag morse fick vi nya fönster hemma hos mig och mamma =) Fönstrena kom bra i tid eftersom mamma och jag aldrig tvättar dom, hehe. Så nu ser de alldeles nytvättade ut! Det jobbiga var att jag hade sovmorgon idag, började inte förän kl 10.00 men eftersom jag bor i lägenhet så hör man ju allt som händer i lägenheterna runt omkring (borrandet osv) vaknade man tidigt ändå. Kl. sju på morgonen började de hos dom som bor över oss, det hamrades och borrades i flera timmar, sedan kom de till oss. Jag var alltså trött idag.

I skolan hände inte så mycket, det var bara en vanlig "tråkig" skoldag. Skulle egentligen haft en redovisning men vi hann inte med vår grupp, som redan glivit uppskjutna 2ggr. Så nu blir den av på måndag nästa vecka. Skönt men ändå inte, vill ju ha det gjort! Till lunch blev det fiskbullar i curry sås, blä! =P

Så så har min dag sett ut än så länge, dags att börja göra lite matte, sedan kanske jag och mamma går och handlar mat till kvällens midda och efter det ska jag nog läsa i eng-boken.

Puss & Kram

Baletten va kul^^

Nu är jag hemma, kom hem strax efter sju, baletten va jätte kul =) träffade en halvthai tjej där som kände igen mig från ett av mina thaidans-uppträdanden på tempel här i sverige. Hon var jätte söt och en sak förvånade mig, hon var 1.78 m lång1 Shit, Thaiisar brukar ju vara korta och jag trodde att jag var en lång thaiis jag som är 1.72 meter, men det var visst inget jämfört med henne! Men det va kul att träffa henne för nu har jag någon att prata med som går på samma dans som jag=)

Hemma har jag gjort en intervju på en person som äger en thaimassage. Det är till vårt projektarbete i skolan. Intervjun gick jätte bra och jag har faktiskt lärt mig lite nytt om massagen =) då var iaf den uppgiften gjord, men alla andra läxor har inte blivit gjorda=/ jag får skylla mig själveftersom jag är så lat och seg, det blir en stressig vecka..

Hinner därför inte skriva så mkt mer nu, filmen får jag berätta om en annan gång. Den var jätte bra kan jag iaf säga! ;) Så se den gärna. Nu måste jag sätta igång med lite läxor, har bestämt att jag kan plugga en timma innan jag går och lägger mig. Hoppas ni inte skjuter upp en massa saker som jag gör, det är inge bra (specielt inte för hälsan) och det skapar bara en massa stress. Haha lite komiskt för att jag precis skrivit två arbeten om stress (ett i psykologi och ett till projektet) och om hur man kan undvika det, men ändå så sitter jag här nu och stressar arslet av mig xD haha!

Aja så är det.. Puss & Godnatt på er!

ojoj

Det här är inte bra, jag har inte gjort en enda läxa idag.. först vaknade jag och åt frukost. Sedan kollade jag på tv en stund och efter det satte jag mig vid datorn. Sen skulle jag egentligen ha börjat pluggat men jag tog en massa bilder istället  (det va kul, men inte det jag borde ha hjort!)=/ Inte bra Linda! Sedan ringer min pappa, och vi bestämmer att vi ska käka lunch tillsammans vilket jag inte kan motstå, gissa vad jagg åt..? Min favorit sallad, acocado sallad med vitlöksås och nybakat bröd...mmmmm! TACK Pappi! =D Vi hämtade även hans gitarr också som jag hade lånat ut. Så lite har ändå fått avklarat idag, men läxorna har jag lite panik med, och det är inte bra säger jag bara!

Om 10 minnuter ska jag ta bussen till pendeln och dra in till stan, har ju balett =) så jag har lite brottom nu, efter det måste jag se till att BARA plugga. Juste, sedan ska jag berätta vad jag tyckte om filmen jag va på igår =)

Hej så länge, Puss!

090125

God morgon!

Har precis kollat på tv och ätit frukost så nu är det dags att börja plugga...igen. Läxorna tar liksom aldrig slut någon gång, fy vad jobbigt det är. Heller har jag inte hunnit ta några bilder än, om jag gör det kanske jag slänger upp dom på bloggen senare idag (som jag egentligen lovat att göra).

Vilket väder det är ute idag, det får en värkligen på sämre humör och trött blir man. När ska solen komma? jag längtar såå mycket till somaren. Fast vem gör inte det egentligen? =P Idag är det iaf hur som helst dans, jag ska dansa balett vid halv fyra till fem och jag längtar fortfarande till den. För då ska jag få testa mina nya skor ^^ hihi, vilket tjat det var om mina skor.

Nej hörni, nu är det dags för mig att göra mig iordning för att sedan börja plugga. Annars får jag panik ikväll och ångest över att jag inte gjort det jag borde ha gjort. Ha en bra dag! =)

Ändrade planer

Det blir tyvärr ingen thaimidda med tjejerna idag, en tjej är sjuk och den vi skulle vara hos kan vi inte va hos längre.. men det gör inget, alla äter hemma idag istället så tar vi middan nästa vecka istället (kanske hos mig =)). Bion blir av iaf, jag kollade nyss upp hur lång den är och jag skojjar inte när jag såger 3 TIMMAR!! shit vilken lång film (el 2.47 men 13 minuter kan man avrunda upp ;P). Men det ska bli skit kul i alla fall!

Nu är jag i princip klar med religionen, har två fågor kvar som jag inte riktigt kan, ska fråga någon kompis om dem senare. Känner mig stolt iaf.. så jag tänkte hoppa in i duschen nu, så att håret hinner själv torka innan jag ska åka ^^

Dagens lunch

Nu var det dags att fixa lunch, har latat mig lite med läxorna vilket inte är så bra..=/ jag har ju massor. Har bara börjat lite på religionen, vilket jag egentligen borde vara klar med nu! Menmen..:P Nu är det mat dags och jag håller på att koka potatis, till det ska jag steka fisk och ha remouladsås till ^^

Plugga plugga..

God morgon! Idag åt jag avocado macka till frukost, Mummms=) Det blir en plugg dag för mig idag, jag har massor att gör som vanligt, religion, matte, svensska, biologi och läsa ut en bok på engelska. Usch.. Men jag hinner inte göra allt idag, ska göra lite imorn också. Men jag undrar verkligen om jag ens hinner gara allt ändå på två dagar. Hoppas det i alla fall!

Jag ska försöka ta lite bilder idag också så att jag har några att testa med på min blogg sen =) Men nu är det dags att börja med lite religion, hör säkert av mig snart igen.

Puss o Kram

Bio

Nu är det bokat, imorn ska jag å tre tjejkompisar gå på bio i Vällingby. Vi ska se Benjamin Buttons otroliga liv =)



Den verkar väldigt bra fiktiskt, lite lite skum dock, men ändå bra. Eller i och för sig så är det väl det skumma som gör att den ska vara så bra:P Det ska bli kul i alla fall, och innan vi drar iväg på den ska vi laga thaimat tillsammans. Det blir värrullar med ris ^^ längtar redan!! Jag berättar vad jag tyckte om filmen sen också ;)

Dags att lägga sig, hörs GodNatt!

Balettskor

Då var jag hemma. Idag skulle jag som sagt kolla på skor med mamma i sumpan, men när vi kom dit så var det stängt =( Det skumma var att det satt en lapp på deras dörr där det stog att de skulle öppna 22/12.. i tolfte?! det är ju i december! Jag undrar om de inte skrivit fel. Lite synd, för dom har snygga skor där. När vi kom till stan sen så gick vi direkt till balettshoppen som låg i Salen Huset, de hade fortfarande öppet som tur, och där köpte jag mig ett par svarta balettskor=) mina första faktiskt. (Och det är inga sådana skor som e hårda och som man kan stå i raka tår på, utan det här är mjuka balettskor^^ så duktig har jag inte blivit än). Skorna är rätt bekväma faktiskt, jag skulle tydligen gå i dom hemma så att de formar sig lite efter fötterna och för att jag skulle känna hur dom va. Och jag har kommit fram till att de är rätt bekräma faktiskt =) Sånt här får en att verkligen längta efter nästa balettlektion.

Efter sko-köpet gick jag runt på stan för att kolla på lite kläder, der var evigheter sen jag köpte något klädesplagg!! Så jag kände mig jätte sugen på att hitta något fint. (Man tröttnar ju rätt så fort på vissa plagg man har också=/). Men när jag gick runt hittade jag bara en massa reavaror som låg i gögar på bord och golv, jag hade ingen lust att stå och grava fram mig något! Ne så jag gick vidare, men i varje affär så var det samma sak! så jag gick iväg utan ett enda fynd idag (utom balett skorna). Innan dansen skulle jag äta middag hos S som bor precis vid min dans, och när jag kommer hem till honom ringer de från dansen och berättar att dancehall lektionen är inställd =/ suck.. Jag hade släpat på en väldigt tung väska hela dan i onödan. Aja, inte hela världen. Sönt att de ringde iaf så att man inte hade kommit dit ombytt och allt och sen så är det inget.

Dags att göra mig iordning för kvällen, inte för utgång dock utan för myskläder och kanske en bok.
Ha en fin kväll alla, Puss!

Thaimat imorn! =)

Dags att dra in till stan nu, skönt att arbetsdagen är över. Först ska jag och mammsen kolla på skor här i Sumpan sen tar vi tåget in till stan där jag bla ska köpa mina balettskor. jag undrar vad ett par skor kan kosta, har faktiskt ingen aning =P Senare ska jag på en dancehall klass =) Vad planerna blir ikväll vet jag inte, förmodligen en lugn iaf. Imorn ska jag kanske på bio och se antingen Benjamin Buttons Otroliga Liv eller Austrailia med två vänner, annars blir det bara thaimatsmidda hos någon av oss..mums =D

See you later! puss

Upplandsväsby

Dags att köra iväg nu då =P ska köra till upplandsväsby och hämta något sen tillbaka igen.. tar väl en timma.

Lunch

Då vare dags för lunch =) gues what? Det blir MC-donalds ^^ så nu ska jag kila iväg och köpa mat till oss på jobbet. Den här helgen ska jag också försöka med mitt första bildinlägg, känner att det är dags nu faktiskt. Och så ska jag fixa min profil så att den ser bättre ut än vad den gör nu, hehe. Vi hörs om ett tag då, PUSS

På jobbet

Hej, nu sitter jag på mammas jobb i Sumpan, och ska faktiskt jobba lite själv också =)
Har packat upp en massa kartonger som jag sen ska åka till en återvinningscentral med. Och då är det jag som kör bilen, yes, jag har tagit körkort! Det gkorde jag i höstas =) Sen ska jag ordna några en massa permar och även sortera in dom i ett arkiv..efter det är det lunch och jag har slutat. Då ska jag in till stan och köpa mina balett skor ^^

Vi hörs, Kraam!

God natt!

Dags att sova nu egentligen, men jag kända att jag ville slänga in ett litet inlägg nu innan jag lägger mig. Idag har dan varit lång (i skolan), skulle ha slutat 16.20, men min franska lärare var seg och ville prata vidae en massa så jag kom inte därifrån för än halv, då jag fick be om att gå :S jag kom hem döhungrig och insåg att jag inte skulle hinna äta något om jag åkte iväg till dansen så jag sket i dansen idag, lite synd=/ men jaa, jag var ju så förbannat hungrig:P Ska dansa imorn också så.. =)

Det känns lite tråkigt att skriva inlägg utan bilder tycker jag, ska försöka hinna med sånt också. Först ska jag bara lära mig hur man gör, och sen komma igång med att börja ta bilder ^^ I alla fall så tycker jag att bloggar som har bilder blir roligare att läsa, plus att de blir mer personliga.

Imorn ska jag hänga med mamma till hennes jobb och jobba lite, efter det måste jag till stan och köpa ett par balett skor, hehe, ja ni hörde rätt=P Tydligen vill läraren inte att man har strumpor längre, så alla skulle skaffa sig det till nästa gång. Så så ser min dag ut imorn, kanske dyker upp mer får se.. Jag berättar det imorn.

Puss God Natt och Dröm Sött!

Hjälp mina ben!

Jag måste bara säga att träningsvärken jag hade i måndags var ingenting, inget alls om man jämför med idag. För nu kan jag knappt sätta mig ner för att det gör så ont i bena. Killarna som hade kampsporten igår på idrotten körde röven av oss, och det var av benböjen som jag fick träningsvärk. Shit, hur ska jag klara mig, idag har jag dans i tre timmar också, hur ska det här gå?!!

Varm choklad

Idag när jag kom hem hade mamma gjort thai mat, Tack Mamma!! Det var super gott!=) Det var en av mina favorit maträtter, vet inte hur man stavar det med svenska bokstäver men det var i alla fall kokos soppa med kyckling, morötter, champinjoner och lite till i, mmm. Sen hade hon gjort en köttfärsblandning som var jätte stark men god. Till detta var det ris.

Nu ska jag sätta igång med ett inlämningsarbete, det är ett fördjupningsarbete i psykologi och jag ska skriva om stress. Så jag har gjort iordning en kopp med varm choklad till mig och på den har jag strött över lite kanel, är det bara jag som gillar kanel på choklad? Det är super gott måste jag säga, hälst ska man ha grädde först och sen strö över kanelen =) Men jag hade ingen grädde hemma idag.

Dags att börja nu annars hinner jag inte bli klar till top model och det vill man ju inte missa, puss!

Mina naglar =(

Då var det dags, imorgon på morgonen har vi idrott (B) och vi ska ha kampsport, woho! =D men det sorgliga är att naglarna måste bort, alla ska ha kortklippta tå och fingernaglar. Förståeligt men synd, mina hade precis växt ut så fint =/ Men så är det, de växer ju ändå ut sen igen..och kampsport är ju riktigt kul också! Jag har faktiskt tränat rätt mycket kampsport i mitt liv. Jag började på Aikido när jag var liten och gick på det i nästan 3 år, efter det gick jag på taekwondo i ett år. några år senare, i åttan, började jag på kickboxning. Och på det gick jag faktiskt i 4 hela år! =) jag vart riktigt bra måste jag säga. Det som fick mig att sluta var dansen, ville hellre satsa på den plus att det blev för mycket med skolan också, lite synd. Saknar kampsporten.. därför ska det bli skit skoj med det imorn =D God natt på er!

Träningsvärk

Hela dagen idag har jag gått runt med träningsvärk i rumpan, inte vanlig träningsvärk som jag brukar få. Det hela kommer från baletten igår, hehe. När man går på balett så måste man spänna rumpan hela tiden, och det är nog det som har gett mig träningsvärk, jag inte tränat på hela jullovet. Men jag gillar träningsvärk ändå, för då känner man verkligen att man har tränat. Den här terminen har jag valt att gå på balett två gånger i veckan istället för en, det kommer att ge mycket mer och jag vill ju utvecklas mer. Balett är egentligen inte något jag tycker är superkul men jag gillar dans och vill gärna utveckla mig i det, inte bara på det jag gillar mest (hiohop feminine vibe) utan fler stilar. Och balett är väldigt bra att kunna om man tex ska söka danslinjer osv. Med tanke på dans, det är StreetStar i solna hallen snart. Tror att det är den 30-31. Det är verkligen skit grymt, jag va på det förra året.. så missa inte det om ni gillar att kolla på dans och dansa själva! Den 7 mars ska jag kolla på Bounce också, deras senaste, Caution!! =D Jag längtar as mycket till det, om ni inte såg Gök boet som de hade sist så har ni verkligen gått miste om nåt. Bounce är GRYMMA! Nej.. nu ska jag gå och göra i ordning lite käk åt mig, tänkte göra Nachos..MMMM!! Kraaam

Hej hej!

Då var jag hemma från skolan. Planerna för kvällen är ändrade, blir ingen bio för mig =( för att skolan kom i kläm, jag måste göra en intervju på en "massör" som äger en thaimassage. Det är till vårat projektarbete i skolan. Hade velat gå med min kompis eftersom hon åker iväg till Indien nu på onsdag i tre veckor. Så jag kommer inte kunna träffa henne på evigheter!! saknar dig redan:'( Men snacka om lyx! Det är såhär års man vill åka iväg ju. Kylan är inte min grej.. Nu är det dags för mig att förbereda frågorna till intervjun, Kram!

God morgon!

Ska gå till skolan om tre minuter, men hinner skriva ett litet inlägg ändå =)
Nån mer än jag som är uppe nu och är super trött? Jag kommer nog vara den vandrande zombin i klassen idag=P

nej, en massa arbeten bara flyger till mig, idag måste jag komma på frågor till en itervku jag senare ska göra. Och om jag hinner så ska jag på bio också och se Yesman =D Hoppas hoppas!

Nu måste jag gå, ha en bra dag! Puss

Time to go to bed..

Då var det dags att gå och lägga sig efter att ha finished the work, ÄNTLIGEN! =) Hoppas eran kväll inte varit lika tråkig som min i alla fall. Men man känner sig så glad när man avklarat ett arbete, i alla fall jag ;-P ne, nu är jag trött ska upp redan vid sju-halvåtta imorn so time to sleep!

God night, sleep tight and don't let the bed bugs bite! ^^
(som min vän alltid brukar säga till mig, hihi)

Hemma igen

Nu är det dags att göra kart mitt arbete till imorn. Jag har redan fått huvudvärk fast jag knappt börjat! och jag hatar det, för huvudvärken gör ju inte saken lättare, spec. när det redan är svårt och tråkigt! Men för att göra saken lite roligare ska jag gå in i köket och kolla om jag hittar något mumsigt till =) hehe, det är ju fortfarande helg.

Puss o Kram

Godmorgon!

Det är lustigt att jag ska vakna så tidigt hela tiden när ingen annan gör det, jag tror att det måste vara på grund av skolan. Eftersom jag börjar vid niotiden i skolan så har min kropp lärt sig att vakna tidigt även på helger? eller? Det kan ju annars vara så att på helger, när jag vet att jag inte behöver stressa mig upp och gå till skolan osv, så känner jag att det inte skulle vara jobbigt att gå upp då heller. Men när jag vaknar en vardag så väcks jag först av en väckarklocka, kliver upp och gör mig iordning, och sedan drar jag iväg till skolan.. vad tror ni? eller ni kanske inte känner samma sak på helgerna som jag väldigt ofta gör. På lov kan jag dock sova som en gris på morgorna.

Hur som helst, idag är det söndag och jag ska försöka få mina läxor gjorda.. efter det har jag balett inne i stan. Kommer hem strax efter sex tror jag, och vid sju går repris för America's next top model 11 från i onsdags. Jag missade nämligen makeovern som typ är bland de roligaste avsnitten i top model, så det får jag inte missa ikväll =)

Vi hörs senare!

Love Linda!
(som Tyra alltid säger ;P)


Uppskjutet..igen

Är det så för er också att läxorna hela tiden skjuts upp? sen sitter man där i sista sekund super stressad med allt. Så är det oftast för mig, idag skulle jag ha gjort ett skolarbete som ska vara klart tills på måndag..men annat dök upp så jag får fixa det imorn, suck.

Just nu håller jag på och försöker fixa ett lösenord till mitt internet, men det krånglar bara...att det ska vara så komplicerat att fixa, blir ju galen! Sen ska skrivaren installeras också..äntligen en ny skrivare, har längtat! Hoppas den inte krånglar lika mycket bara. Jag har aldrig haft en skrivare förut, jag har alltid behövt be andra att skriva ut åt mig. Men nu slipper dom det ;)

Nu ska jag läsa i min eng-bok som vi fått på engelskan, Disgrace. Vill få den utläst så att jag sedan kan börja på Twilight=) Fller än jag som är besatt av Twilight-serien? Filmen var ju grymt bra!

Hoppas ni får en trevlig lör-kväll, Kramar!

Hej alla!

Då var det dags för mig att börja blogga, mest för skojs skull. Här kommer ni att kunna läsa lite om allt möjligt, om mig, min vardag osv. Det som flyger i mig helt enkelt. Just idag hinner jag nog inte skriva så mycket, har en hel läxhög på bordet plus att jag måste installera min nya skrivare och städa lite hemma, men ett inlägg senare idag kommer det att bli.

Kram på er!

Välkommen till min nya blogg!

Hoppas ni kommer att gilla den!

Kram

RSS 2.0